OGLASILA SE I ANASTASIJA Ražnatovićeva se moli za Gudelja (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Nakon što se Dragiši Gudelju, bratu reprezentativca Nemanje Gudelja, slošilo tokom utakmice između Kordobe i Rasing Fenarola, oglasila se i Anastasija Ražnatović i pružila podršku bratu njenog dečka.

Anastasija, koja više od godinu dana uživa u srećnoj vezi sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom i živi sa njim u Sevilji u Španiji, sada se oglasila povodom nemilog događaja.

Nemanja Gudelj je najpre postavio sliku svog brata Dragiše iz bolnice, a onda je tu objavu podelila Anastasija.

– Želim da se iskreno zahvalim u svoje ime i porodice na iskazanoj brizi o Dragišinom zdravstvenom stanju. Život mog brata nastavlja da kuca zahvaljujući hitnoj intervenciji medicinske službe Kordobe, uz posebno pominjanje doktora Hosea Migela Bretonesa, Antonija Eskribana i Martina Luna, fizioterapeuta Aleksa Ruede i Frana Plaze, kao i dr Veronike Arojo i kardiologa Hosea Marije Segure, ne zaboravljajući tretmane svakog od zdravstvenih radnika u bolnici Rejna Sofija u Кordobi – napisao je Gudelj.

OGLASILA SE I ANASTASIJA Ražnatovićeva se moli za Gudelja (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Anastasija je podelila fotografiju brata svog dečka i stavila emotikone srce, ali i pružila mu podršku na ovaj način i pokazala da se moli za njega da sve bude u najboljem redu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading