OGLASIO SE NEMANJA GUDELJ Posle prave drame, srpski reprezentativac otkrio u kakvom stanju mu je brat
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Utakmica između Kordobe i Rasing Ferola prekinuta je u 11. minutu zbog uznemirujuće scene, navijači su sa razlogom ostali zabrinuti, ali prema najnovijim informacijama Dragiša se trenutno oseća dobro, i sa njim će biti sve u redu.

Povodom toga, oglasio se i srpski reprezentativac Nemanja, Dragišin brat, koji je poznatom sportskom novinaru Nebojši Petroviću rekao da je sa Dragišom sve u najboljem redu. 

OGLASIO SE NEMANJA GUDELJ Posle prave drame, srpski reprezentativac otkrio u kakvom stanju mu je brat

Printscreen Instagram

 

ZARAĐUJE SILNE PARE, A OTAC MU BESKUĆNIK Vlahovićev saigrač ne želi da čuje za njega (VIDEO)

Podsetimo, nakon što je Dragiša sinoć izgubio svest, lekarska služba je hitno reagovala, pa je nakon ukazane prve pomoći Srbin odvezen u lokalnu bolnicu. 

-Želim da se iskreno zahvalim u svoje ime i porodice na iskazanoj brizi o Dragišinom zdravstvenom stanju. Život mog brata nastavlja da kuca zahvaljujući hitnoj intervenciji medicinske službe Kordobe, uz posebno pominjanje doktora Hosea Migela Bretonesa, Antonija Eskribana i Martina Luna, fizioterapeuta Aleksa Ruede i Frana Plaze, kao i dr Veronike Arojo i kardiologa Hosea Marije Segure, ne zaboravljajući tretmane svakog od zdravstvenih radnika u bolnici Rejna Sofija u Кordobi - napisao je Gudelj.

-Uprkos teškoj situaciji, osetili smo vašu podršku i ljubaznost, gestove koje nikada nećemo zaboraviti. Na kraju, hvala navijačima belo-zelenih, na svakoj pesmi ohrabrenja i da Dragijeva ljubav prema vama bude još veća. Pravi ratnik već stoji! Nikada ne odustaje! Hvala vam - dodao je reprezentativac Srbije.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
ceca

26.03.2023 12:34

Evropa dobija nove blokove a Srbija trazi svoj interes u tome