POJAVIO SE SNIMAK KADA SE GUDELJ SRUŠIO Reanimacija trajala sedam minuta (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Printscreen/Printscreen Twitter

Srpski fudbaler Dragiša Gudelj doživeo je srčani zastoj na utakmici treće španske lige između njegove Kordobe i Ferola i hitno je prebačen u bolnicu, iako je nakon lekarske intervencije na terenu čak želeo da nastavi da igra.

Lekari su čak sedam minuta reanimirali brata reprezentativca Srbije Nemanje Gudelja koji se srušio već posle deset minuta igre.

Gudelj se uhvatio za srce, pa pao na travu, potom se pridigao, a onda se srušio još jedanput, pre nego što je sudija to primetio i zahtevao je odmah da se susret prekine i da lekarska služba uđe na teren. Ušli su doktori oba tima i počelo je spašavanje života Gudelju koji je bio bez svesti nekoliko minuta dok su mu masirali srce i reanimirali ga defibrilatorom.

POJAVILE SE PRVE INFORMACIJE O GUDELJU Oglasio se klub i otkrio detalje

Sada se na društvenim mrežama pojavio i snimak koji pokazuje kako se tačno sve odigralo i kada je Gudelj pao na travu već posle desetak minuta meča koji na kraju nije ni nastavljen.

U međuvremenu su se iz Kordobe oglasili i saopštili da je Dragiša Gudelj sada stabilno i da će biti zadržan u bolnici na daljim ispitivanjima.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading