MURINJO NE MOŽE BEZ MATIĆA Italijani javljaju: Srbin u Romi bar još godinu dana
Foto: EPA/EPA-EFE/CLAUDIO PERI

Nekadašnji reprezentativac Srbije Nemanja Matić prema navodima italijanskih medija ostaje u Romi još makar godinu dana! Kako javlja Đanluka di Marcio 34-godišnji vezista je ispunio uslove predviđene ugovorom kako bi mu se saradnja produžila na još godinu dana i ostaće u Rimu i u sezoni 2023/24. 

Nakon dugogodišnjeg igranja u Premijer ligi Matić je na kraju prošle sezone rešio da ponovo sarađuje sa Žozeom Murinjom koji ga je trenirao u Čelsiju i Mančester junajtedu i stigao je u Romu. Da bi mu ugovor bio produžen do juna 2024. godine bilo je potrebno da odigra 40 odsto utakmica u sezoni kao starter ili da na njima upiše makar 45 minuta igre. Kako je do sada odigrao 22 utakmice pod tim uslovima od 55 koliko Roma može da odigra ove sezone,već sada je sigurno da će ostati u Rimu.  

POLICIJA ČUVALA DŽAKU PO DOLASKU U SRBIJU Švajcarci očekivali totalni haos, a sačekalo ih ovo

Matić je ove godine dao jedan gol i dodao tome dve asistencije, pa je tako potvrdio da poverenje koje u njega ima Murinjo nije tu bez razloga. Što se samog Murinja tiče i on je ovih dana seo za pregovarački sto sa čelnicima Rome kako bi probao da ispregovara uslove nove saradnje i produžetak ugovora. Roma se ove sezone nalazi na petom mestu u Seriji A i bori se za ulazak u Ligu šampiona dok se nakon osvajanja Lige konferencije sada dobro kotira i u Ligi Evrope. Stigli su do četvrtfinala gde ih čeka dvomeč sa ekipom Fejnorda.  

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading