ORLOVI NAPADAJU SOKOLOVE – ŠTA NAS OČEKUJE U KOMŠIJSKOM DERBIJU Let na Euro 2024 se nastavlja!
Foto: Promo/AdmiralBet

Nakon trijumfa nad Litvanijom fudbaleri Srbije nastavljaju borbu za plasman na Evropsko prvenstvo gostovanjem u Crnoj Gori, koje je na programu u ponedeljak od 20.45 časova.

Orlovi i Sokolovi su do sada samo dva puta odmerili snage i to krajem 2018. godine u Ligi nacija, kada je naš tim predvođen Mladenom Krstajićem oba puta slavio. Najpre je Srbija trijumfovala sa 2:1 na stadionu Rajko Mitić, da bi nakon toga na Stadionu pod Goricom Orlovi upisali još jednu pobedu, ovog puta sa 2:0.

POLICIJA ČUVALA DŽAKU PO DOLASKU U SRBIJU Švajcarci očekivali totalni haos, a sačekalo ih ovo

Kao i na početku kvalifikacija, kompanija AdmiralBet je nastavila da nagrađuje sve svoje igrače koji ukucaju promo kod ORLOVI sa 50% freebeta na prvu dnevnu uplatu depozita u visini do 20.000 dinara. Promocija je aktuelna svakog dana reprezantativne pauze nacionalnog tima Srbije, što znači da za sva 4 dana pauze ljubitelji sportskog klađenja mogu da preuzmi do 80.000 dinara.

Navedena promocija, kao i mnoge druge, je dostupna svim igračima registrovanim na sajtu AdmiralBet.rs ili na AdmiralBet Android ili iOS aplikaciji. Registraciju možete izvršiti na ovom linku za svega par minuta, nakon čega Vas očekuje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok Vam prva uplata depozita donosi sjajnih 100% bonusa do 40.000 dinara.

Pogledajte ostatak današnje ponude, preuzmite freebet i pobedonosno ispratite Orlove na let za Euro! 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading