SRBIN NA METI DVA VELIKANA Evropski giganti žele Marka Grujića
Foto: AP/AP Photo/Luis Vieira

Fudbaler Porta i reprezentativac Srbije, Marko Grujić, nalazi se na meti dva velikana evropskog fudbala i već ovog leta mogli bismo da vidimo njegov "bombastičan" transfer. 

Grujić je ove sezone standardan u dresu Porta, gde je jedan od najvažnijih igrača, a odlične partije srpskog reprezentativca nisu prošle nezapaženo ni gigantima koji igraju u ligama "petice".

Prema pisanju beogradskih medija, za Grujića se ozbiljno raspituju Mančester junajted i Milan. Kontakti su već uspostavljeni poreko posrednika, pa bi na leto srpski reprezentativac mogao da promeni sredinu i preseli se u Engleskoj ili Italiji.

NI NE POMIŠLJA NA KRAJ Oni koji odu u penziju, često zažale, želim da nastavim da igram

Podsetimo, Grujić je već igrao u Engleskoj, gde je bio deo Liverpula, koji ga je kupio iz Crvene zvezde za šest miliona evra. Međutim, u Liverpulu nije dobio pravu šansu kod Jirgena Klopa, pa je na kraju prodat Portu za devet miliona evra.

Sada bi portugalski klub mogao značajno da zaradi na potencijalnom transferu.

Ipak, pitanje je i koliko bi Grujić bio raspoložen za transfer u Mančester junajted, jer je igrao za Liverpul, koji je najveći rival ovog kluba. Takođe, često je isticao da je od malena veliki navijač Liverpula, a nema sumnje da bi transferom u Mančester junajted razočarao navijače svog nekadašnjeg kluba, koji su ga voleli i pored toga što nije ostavio značajniji trag na Enfildu. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading