NI NE POMIŠLJA NA KRAJ Oni koji odu u penziju, često zažale, želim da nastavim da igram
EPA-EFE/ROBERTO BREGANI

Fudbaleri Milana poraženi su sinoć od ekipe Udinezea rezultatom 3:1, a jedini gol za "rosonere" postigao je Ibrahimović iz penala. Švedski fudbaler je postao najstariji strelac u Seriji A.

-Ponosan sam što sam deo istorije ovog velikog kluba sa velikom istorijom i igračima koji su napravili neverovatne stvari. Međutim, ovaj moj gol nam nije doneo bodove, a to je ono što sam želeo. Ponosan sam i što sam bio kapiten, ali utakmice nije išla onako kako smo želeli - rekao je Ibrahimović.

ALEGRI POHVALIO VLAHOVIĆA Po mom mišljenju, odigrao je najboljiu utakmicu od dolaska u Juventus

NI NE POMIŠLJA NA KRAJ Oni koji odu u penziju, često zažale, želim da nastavim da igram

Tanjug/Ap

 

On se krajem februara vratio na teren posle pauze od devet meseci zbog operacije kolena.

-Dobro sam se osećao na terenu, nisam bio u startnoj postavi 14 meseci, važno je da budem u dobroj fizičkoj formi. Ako se budem osećao dobro kao ovaj put, mogu još da igram - objasnio je švedski fudbaler. Ibrahimović je priznao da je Ismael Benaser u ime ostalih igrača tražio da Šveđanin nosi kapitensku traku na ovoj utakmici.

-Benaser mi je prišao i pitao me da li želim da budem kapiten. Rekao sam mu: 'U redu, skinuću taj pritisak sa tebe i pustiću te da se fokusiraš na meč' - istakao je Ibrahimović. On je na kraju priznao da još ne razmišlja o penziji iako će u oktobru da napuni 42. godine.

-Ako budem u dobroj formi, želim da nastavim da igram. Oni koji se penzionišu, a osećaju se spremno, često zažale. Puno sam patio ovih 14 meseci i ovo mi je prilika da to nadoknadim i vratim se sportu. Srećan sam u Milanu, sve zavisi od toga šta u ovom klubu žele - zaključio je Ibrahimović.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading