SAVRŠENSTVO LIČNO Devojka španskog fudbalera ukrala šou: RIZIK ZA MUŠKA SRCA
Foto: EPA/EPA/JORGE ZAPATA

 

Najrizičnija od svih zvanica. Tako su mediji opisali Džesiku Gojkoečeu na dodeli Idolo nagrada, naravno zbog izgleda 26-godišnje lepotice iz Barselone.

SAVRŠENSTVO LIČNO Devojka španskog fudbalera ukrala šou: RIZIK ZA MUŠKA SRCA

AP/Darko Vojinović

 

I zaista, devojka španskog fudbalera Marka Bartre (32) blistala je na crvenom tepihu u garderobi koja nije skrivala njeno zavodljivo telo.

SAVRŠENSTVO LIČNO Devojka španskog fudbalera ukrala šou: RIZIK ZA MUŠKA SRCA

Profimedia

 

Haljina je mamila pogled na grudi, torzo, a donjim delom je ostavila malo mašti na volju... Stoga i ne čudi komentar izveštača da je bila „rizična“, razume se, za muška srca.

Džesika, jedna od nagrađenih za rad influensera i kreatora na društvenim mrežama, i sama je podelila fotke sa svečanosti u Madridu i, dabome, izazvala brojne reakcije.

Ljubila glumce

Džesika Gojkoečea je poznata španska influenserka i model, jedna od najuticajnijih osoba na društvenim mrežama u svojoj zemlji. Za sobom ima veze sa špansko-finskim modelom Riverom Viperijem (napustila ga zbog nasilja) i španskim glumcem Aronom Piperom, te romansu s takođe glumcem Mariom Kasasom. Januara ove godine je potvrdila da je u ljubavi s Bartrom.

„Vau, kakva haljina“, „Ti si neverovatno lepa“, „Savršenstvo lično“, bili su neki od komentara na Instagramu, gde cica pitomca Barsine fudbalske škole, danas defanzivca turskog superligaša Trabzona, ima 1,8 miliona pratilaca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marc Bartra (@marcbartra)

Blago Marka Bartre. Blago i njemu...

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading