LAŽE O MENI Bivši reprezentativac udario na Kežmana: Veliki mangup nije smeo da izađe ispred hotela
EPA

Danijel Ljuboja, međutim, nije ostao dužan Kežmanu i u intervjuu za "Glas Srpske" odgovorio je nekadašnjem saigraču iz reprezentacije koji mu je, kako kaže, nakon objavljivanja "lažne autobiografije" poslao poruku "Praštaj brate". Ljuboja oprašta, ali...

- Mene nema po novinama, niti sam se kad prepirao preko njih, ali moram da reagujem ovaj put. Vidim da se moje ime ponovo provlači. Mislio sam da se s tim završilo. Nisam hteo da komentarišem, ali zbog Kežmana i njegovih objava ponovo se Danijel Ljuboja pominje u negativnom kontekstu. Mislim da je vreme da i ja kažem na tu temu nešto. Dosad nisam hteo da se oglašavam povodom te lažne autobiografije. Iznesene su brojne laži što se mene tiče, ali i nekih drugih detalja iz knjige - počeo je Ljuboja.

PARTIZAN KONAČNO SLAVIO Natho: Vratilo nam se samopouzdanje, imperativ sve pobede do kraja sezone

Nastavio je u istom ritmu.

- Ovo je prava istina. Na Mundijalu u Nemačkoj 2006. godine, u susretu protiv Holandije, u 75. minutu utakmice zamenio sam Kežmana. On se tad pogubio i prepao da će izgubiti mesto u startnoj postavi, odnosno da ću ja imati prednost u odnosu na njega, pa je dva dana pred meč sa Argentinom, za večerom pred svim igračima, počeo da me provocira. Pričao je neke stvari koje nisam mogao da razumem, u smislu da ja kvarim atmosferu. Stvarno je prešao granicu. U jednom momentu sam mu rekao da prestane, ali nije stao. Nakon toga sam mu rekao da izađe napolje, da rešimo to kao pravi muškarci. Nisam imao drugog izbora, jer je baš preterao. Rekao je da nema problema. Čekao sam ga ispred hotela, ali ‘veliki mangup’ Kežman nije smeo da izađe”.

LAŽE O MENI Bivši reprezentativac udario na Kežmana: Veliki mangup nije smeo da izađe ispred hotela

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

 

Ljuboja je potom rekao da je Kežman namerno dobio crveni karton na čuvenoj utakmici protiv Argentine kada je Srbija i Crna Gora demolirana sa 6:0. Zbog tog isključenja Mundijal je ranije završen za nekadašnjeg napadača i on nije bio u konkurenciji za poslednju utakmicu na turniru. 

- Koliko on voli reprezentaciju govori činjenica da je namerno dobio crveni karton na istom tom Svetskom prvenstvu protiv Argentine na 3:0 za njih i ostavio nas na cedilu. Cilj mu je bio da ode sa Mundijala i ne igra poslednju utakmicu protiv Obale Slonovače da ne trpi kritike. Što nije napisao da nije smeo izaći napolje? Majstore, ako pišeš autobiografiju, onda kažeš sve, a ne napola istinu. Mi smo se pomirili nakon Mundijala, međutim onda je izašla ta njegova autobiografija nakon koje mi je poslao poruku: ‘Praštaj brate’. Evo sad kažem da mu praštam, jer je prošlo dosta od toga, želim mu sve najbolje, ali svako ide svojim putem - rekao je Ljuboja.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading