EKSKLUZIVNO Luka Jović srušio šampiona, pa za "Alo!" poručio: Verujem u nastavak golgeterske serije, biće ovo uzbudljiv period
Foto: EPA/EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

 

Fudbaleri Fjorentine pobedili su Milan sa 2:1 u meču 25. kola Serije A, a junak trijumfa je naš reprezentativac Luka Jović.

Nekadašnji napadač Crvene zvezde postigao je lep gol u 87. minutu za 2:0 i potvdio pobedu svog tima i to samo šest minuta nakon što je kročio na teren.

Kontaktirali smo Jovića nakon velike pobede koji je govorio za "Alo!" o utiscima posle pogotka, ali i daljim ciljevima ove sezone.

- Velika pobeda nad aktuelnim šampionom koja će nam značiti pre svega na psihološkom planu pred nastavak sezone - započeo je Jović.

EKSKLUZIVNO Luka Jović srušio šampiona, pa za

EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

 

Srbinu je ovo bio treći gol na poslednje četiri utakmice što je naznaka povratka u golgetersku serju.

- Izuzetno sam srećan zbog trijumfa. Postići gol u ovako bitnim utakmicama je uvek sjajan osećaj, a siguran sam u nastavak svoje golgeterske serije, U dobrom smo ritmu i nizu od 4 pobede u poslednjih 5 mečeva.

Na redu je okršaj sa Sivasporom u borbi za četvrtfinale Lige konferencija, takmičenja u kom je Luka najbolji strelac ove sezone.

- Sledi nam prvi duel sa Sivasporom u Ligi Konferencije, za koji se pripremamo kao za onaj u Bragi, kada smo i tim, i ja lično, odigrali najbolju utakmicu ove sezone. Imamo samopouzdanja i verujemo da možemo svakoga da pobedimo, ukoliko na terenu sprovedemo sve zamisli iz svlačionice - ističe Jović.

EKSKLUZIVNO Luka Jović srušio šampiona, pa za

EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

 

Pored Lige konferencija, Fjorentina se bori i za trofej u Kupu.

- Uskoro igramo i polufinale Kupa Italije, gde takođe imamo velika očekivanja. Biće ovo uzbudljiv period i za igrače i za navijače Fiorentine - obećava Srbin.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading