"KRVAVA BITKA, A NE FUDBAL" Hrvati žestoko opleli po Zvezdi i Partizanu
Foto: Alo/Alo, Marko Metlaš

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Partizan 1:0 (1:0) u 169. večitom derbiju, a gol odluke postigao je Aleks Vigo u petom minutu.

Pred 35.078 gledalaca na stadionu "Rajko Mitić" samo početak derbija bio je dobar, a sve posle toga, ukupno 103 minuta sa nadoknadama, bilo je sa puno nervoze i nedostojno najvažnije utakmice srpskog fudbala. 

Partizan je finiš meča odigrao sa desetoricom, jer je u 90. minutu isključen Rikardo Gomeš zbog udaranja Strahinje Erakovića.

Osim u Srbiji, susret se pratio i u regionu, a utisci su skoro svuda isti. Hrvati su u prvi plan istakli sve loše što je pratilo ovaj meč, pa su se složili u ocenama da je na Marakani viđena krvava bitka, a ne fudbal.

Alo, Marko Metlaš

 

 

Udarile su komšije po svetkovini srpskog fudbala, pa je tako na portalu "Indeks" osvanuo naslov "Kaos na derbiju Crvene zvezde i Partizana. Skoro izbila tučnjava".

U Bosni i Hercegovini, situacija je tek nešto drugačija, pa se "Sportsport.ba" tekstom "Prvenstvo Srbije je nakon vječitog derbija već riješeno" bavio šampionskom titulom koju je Crvena zvezda, gotovo izvesno, osvojila.

Crnogorci su možda bili i najrealniji. Tekst "Zvezda bolja od Partizana u još jednom očajnom vječitom derbiju" koji je objavljen na portalu "Vijesti" možda i najbolje oslikava čitav meč koji smo videli na "Marakani".

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading