BLJUJE VATRU Žoze Murinjo je mnogo ljut, tvrdi da je sudija LAŽOV
EPA/ALESSIO MARINI

Murinjo je bio mnogo ljut na sudiju Marka Seru.

- Ne želim ni da ulazim dublje u to što je Sera (četvrti sudija, prim.aut) rođen u Torinu, a mi u nedelju igramo protiv Juventusa. Sera je lažov. Možda će kao sudija postati novi Roki, Kolina ili Roseti, ali kao osobu poštujem ga koliko on poštuje mene. Želite da znate šta se dogodilo? Najnormalnija situacija kao 50 drugih na utakmici, gde četvrti sudija obično kaže treneru da se smiri, da sedne. Emotivan sam, ali nisam lud. Da bih reagovao na način na koji sam reagovao, prvo je moralo nešto da se desi - započeo je Murinjo.

MALO JE NEDOSTAJALO DA MATIĆ I MURINJO VIŠE NE BUDU DEO ISTOG TIMA Portugalac otkrio: Mogao sam u decembru da napustim Romu

Portugalac je još dodao da će se boriti da istera pravdu.

- Morao da proverim da li mogu da preduzmem bilo kakvu pravnu akciju. Pičinini mi je rekao posle utakmice da ne postoji audio zapis Serinih reči, ali želim da proverim da li je to istina. Ili da li su delegati, koji uvek čuju sve, čuli naš razgovor. Kada sam isključen protiv Torina, Pičinini je bio četvrti sudija i video je kako sam se izvinio sudiji jer sam znao da sam napravio grešku i nisam bio ponosan na svoje reči. Na kraju utakmice otišao sam da razgovaram sa njima, Pičinini mi je rekao da se izvinim Seri. Rekao sam Seri da skupi hrabrost i objasni šta se dogodilo, ali je imao problema sa pamćenjem. Šteta zbog ovoga što se dogodilo sa Serom. Poštujem nekoga onoliko koliko on poštuje mene - zaključio je Murinjo.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading