MALO JE NEDOSTAJALO DA MATIĆ I MURINJO VIŠE NE BUDU DEO ISTOG TIMA Portugalac otkrio: Mogao sam u decembru da napustim Romu
Foto: EPA/EPA/LUCA ZENNARO

Italijanski mediji podsećaju da je Murinjo imao ponude da preuzme selekciju Portugalije i Brazila, kao i nekoliko klubova iz Premijer lige.

- Mogao sam u decembru da napustim Romu, ali nisam. Ovo je moj život, svaki dan je borba. Nekada se čini da se mučimo, ali smo u vrhu tabele sa ostalim ekipama, koje su jake i imaju šta da pokažu - rekao je Murinjo.

Italijanski novinari su zatražili mišljenje od portugalskog stručnjaka o Nikolu Zaniolu, koji je tražio da napusti Romu, kao i o Krisu Smolingu.

- Zaniolo je problem za klub, nemam ništa sa tim. On mora svoje probleme da reši sa klubom, a ne sa mnom. Što se tiče Smolinga, ne mogu ništa da učinim da ga ubedim da potpiše novi ugovor - zaključio je portugalski trener.

Murinjo (60) je trener Rome od 2021. godine, a pre toga je vodio Totenhem, Mančester junajted, Čelsi, Real, Inter, Porto i Leiriju. On je prošle godine sa Romom osvojio Ligu konferenciju.

Podsećamo, od ove sezone boje Rome brane srpski fudbaleri Nemanja Matić i Mile Svilar.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading