SPEKTAKULARAN TORINSKI DERBI Kostić dirigovao, Radonjićev košmar
Foto: AP/Fabio Ferrari/LaPresse via AP

Bio je ovo spektakularan meč sa mnogo golova i preokreta. 

Torino je poveo već u drugom minutu. Gol je postignut posle kornera sa desne strane, kada je Karamo ostao ''zaboravljen'' u petercu Juventusa i iz neposredne blizine je savladao Ščešnjija - 0:1.

Igrao se 16. minut kada je Filip Kostić sa leve strane pokušao da pronađe Vlahovića koji nije zahvatio tu loptu, ali jeste Kvadrado koji iskosa sa desne strane pogađa mrežu za 1:1.

 

 

U 43. minutu ponovo Torino stiže do vođstva. Ivan Ilić je odlično centrirao sa leve strane za Sanabriju koji još bolje reaguje i pogađa donji desni ugao gola domaćih - 1:2!

Iako je samo par minuta ostalo do kraja poluvremena, to je bilo dovoljno da Juventus ponovo izjednači. Učinili su to domaći posle kornera Di Marije, kada je Danilo zahvatio loptu glavom, lopta je pogodila stativu i odbila se iza gol linije - 2:2.

U 71. minutu Juve konačno dolazi do trećeg gola. Federiko Kijeza, koji je ušao u 69. minutu, odlično je centrirao sa desne strane u kazneni prostor, gde je Bremer sjajno reagovao glavom i preciznim udarcem pogodio desni stranu gola golmana Vanje Milinković-Savića.

Kao da je trener Torina Ivan Jurić pronašao krivca u Nemanji Radonjiću, pa je odlučio da ga izvede iz igre samo 14 minuta pošto ga je poslao na teren!?

Konačan rezultat postavio je Rabio u 81. minutu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading