VRATIO SE I OTVORIO DUŠU Ibra: Mnogo sam patio
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Ibrahimović se vratio juče na teren na utakmici 24. kola Serije A protiv Atalante (2:0). Švedski fudbaler je poslednji meč u dresu Milana odigrao pre osam meseci.

"Nedostajali su mi navijači. Hvala im na energiji i motivaciji, koji mi daju. Bez njih bi bilo teško. Dobro se osećam, u stvari najbolje u poslednjih godinu dana i dva meseca", rekao je Ibrahimović.

On je priznao da je prošle sezone mesecima odlagao operaciju kolena da bi osvojio titulu sa Milanom.

"Želeo sam na bilo koji način da pomognem ekipi u poslednjih šest meseci prošle sezone. Znao sam da možemo da osvojimo titulu. Obećao sam treneru da ću da odložim operaciju koliko god mogu kako bih pomogao timu. Nikada nisam patio kao prošle sezone, jer sam želeo da osvojimo trofej", istakao je švedski fudbaler.

IBRINA DRUGA STRANA Zlatan progovorio o prvom odnosu, ispričao i kakav je bio sa devojkama, jedan detalj je komičan

Ibrahimović je ušao u igru u 74. minutu utakmice sa Atalantom.

"Ako sebi ne postavim ciljeve, opustiću se i osećaću se kao da pripadam prošlosti. Međutim, ja pripadam sadašnjosti. Želim da se borim sa saigračima za minutažu. Inače ne bih bio ovde", poručio je fudbaler Milana.

Novinari su na kraju pitali Ibrahimovića da li može da nagovori Rafaela Leaa da produži ugovor sa Milanom.

"Smanjio sam svoju platu da bi Milan njemu dao više novca. Ja skoro igram besplatno. Ako želite moju kuću, pokloniću vam je", zaključio je Ibrahimović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading