UMRI ZAJEDNO SA TVOJOM DECOM Jezive uvrede na račun trenera Čelsija (FOTO)
Foto: AP/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

 

Otkada je na klupi Čelsija zamenio Nemca Tomasa Tuhela, Grejem Poter vodio je ekipu na 25 utakmica. Od toga, ostvario je samo devet pobeda. Na poslednjih 14 mečeva, samo dva trijumfa. Mizeran učinak za klub koji je bio šampion Evrope i osvajač Premijer lige.

Trenutno, Čelsi je na desetom mestu prvenstva Engleske. Nešto sa čime se ne mire simpatizeri kluba.

- Dobio sam neke veoma ružne poruke na mejl, žele mi da umrem! Da umru moja deca! Takve stvari i poruke nisu ugodne za videti. Sve to utiče na mentalno zdravlje, kako moje, tako i moje supruge i dece - rekao je Poter (48), a onda objasnio kako se nosi sa zlostavljanjem:

- Pitajte moju porodicu kakav nam je život u poslednje vreme. Moji najmiliji pate. Nije nimalo ugodno. Znam da je navijačima teško, jer Čelsi ne pobeđuje. I nikada nisam bežao od kritika.

U nedelju Čelsi igra londonski derbi protiv Totenhema.

- Kada ideš na posao i neko te psuje, nije uopšte prijatno. Ako vas nazivaju najgorom osobom u istoriji kluba... Četiri meseca živim sa neviđenim pritiskom, verujem da će sve proći, jer je ovo fudbal. Moj posao je da pokušam da se ponašam onako kako mislim da treba da se ponašam, na najbolji način za Čelsi. Nikad ne želim da budem neko drugi. Ne želim da budem lažan. Ja ću uvek biti ja, ovakav kakav sam. Daću sve od sebe i ako to ne bude dovoljno, u redu - objasnio je Poter.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading