U SVETU FUDBALA NIKO NIJE SIGURAN Klop pred otkazom, u Liverpulu izgubili strpljenje
EPA-EFE/ANDREW YATES

Liverpul se nalazi na osmom mestu na tabeli Premijer lige, a sezonu će najverovatnije završiti bez trofeja.

Liverpul je nedavno poražen na svom terenu od Reala 5:2 u prvom meču osmine finala Lige šampiona i nalazi se pred eliminacijom iz najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja. 

Brajton je izbacio Liverpul u 1/16 finala FA kupa, a u Liga kupu Mančester siti je bio bolji od izabranika Jirgena Klopa.

Pojedini britanski mediji navode da je rukovodstvo engleskog kluba već imalo sastanak na temu smene nemačkog stručnjaka.

PRIZNAO GREŠKU Golman Reala svestan svog postupka: Nije trebalo to da uradim

"Klop je označen kao glavni krivac za situaciju u kojoj se Liverpul nalazi. Čelnici Liverpula tvrde da Klop mora da bude smenjen kako bi ekipa dobila novu energiju. Samo je pitanje dana kada će Liverpul da dobije novog menadžera. Jedino je nejasno da li će Klop da dobije otkaz ili će Liverpul da dozvoli nemačkom stručnjaku da podnese ostavku iz poštovanja prema onome šta je uradio za klub u poslednjihosam godina", navodi britanski portal "Kautofsajd".

Britanski mediji tvrde da bi novi menadžer Liverpula mogao da bude trener Bajerna Julijan Nagelsman, koji ima ugovor do 30. juna 2026. godine, ali navodno želi da se oproba u Premijer ligi.

Klop (55) je preuzeo Liverpul 2015. godine, a sa engleskim klubom osvojio je sedam trofeja.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading