SAMPDORIJA TONE, ONI SKANDIRAJU STANKOVIĆU Deki stao pred navijače i uzeo megafon u ruke (VIDEO)
Foto: AP/AP/Tano Pecoraro

Fudbaleri Sampdorije nalaze se u veoma teškoj poziciji, finansijska situacija u klubu nije dobra, pretposlednji su na tabeli i zaostaju osam bodova za prvim timom "iznad crte", Specijom.

Ipak, navijači veruju Dejanu Stankoviću i pružaju mu podršku. 

Ljuti zbog položaja na tabeli najvatreniji navijači tima iz Đenove zahtevali su odgovore na neka pitanja, a talentovani srpski trener odlučno je iskoračio pred njih. Na društvenim mrežama pojavio se snimak njihovog susreta pred meč sa Bolonjom.

Na njemu se vidi kako Dejan Stanković sa megafonom u rukama objašnjava navijačima koliko u ovom periodu sezone njihova podrška znači ekipi. Pošto je Sampdorija u zoni ispadanja i sa malim šansama da izbori opstanak, vera navijača je jedan od najjačih motiva za fudbalere da na terenu pruže maksimum. Doskorašnji trener Crvene zvezde zato je pojasnio kako je veoma važno što su u ovom trenutku navijači i igrači jedna porodica.

Tifozi Sampdorije znali su da cene reči koje im je Stanković uputio, pa se na snimku čuje kako ga prate veoma glasnim skandiranjem. Dok je Dejan Stanković odlazio sa mesta sastanka čulo se ime i prezime nekadašnjeg asa Lacija i Intera.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading