MARKOVIĆ I DALJE U TURSKOJ Sledi borba za Evropu, Gazijantep ga šalje na pozajmicu
Foto: EPA/Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Razorni zemljotresi magnituda 7,7 i 7,8 stepeni po Rihterovoj skali ostavili su čitav region jugoistočne Turske u rasulu. Ogroman je broj poginulih, materijalna šteta je enormna, a sportu naravno da niko ni ne razmišlja.

Poginuli su mnogobrojni sportisti - fudbaleri, košarkaši, odbojkaši, teniseri, rvači i njihove koleginice, a ta brojka raste iz dana u dan. Fudbalski klub Gazijantep koji dolazi iz regiona koji je najteže pogođen katastrofom je reagovao i odlučio da istupi iz Superlige i Kupa Turske.

MARKOVIĆ I DALJE U TURSKOJ Sledi borba za Evropu, Gazijantep ga šalje na pozajmicu

Printscreen

 

STIDIM SE, ON NE ZASLUŽUJE TO Gvardiola se pokajao zbog reči koje je uputio legendarnom Džerardu

To je automatski značilo da Lazar Marković i Marko Jevtović ostaju bez kluba do kraja sezone, pošto je klub dao voljno svima da potraže novi angažman kroz pozajmice. Ispostaviće se da Markec nije dugo čekao.

Kako prenose turski mediji, Marković će pojačati Trabzon kao pozajmljeni igrač. On će se tamo zadržati samo do kraja tekuće sezone i pomoći će klubu da se eventualno domogne mesta u Evropi, pošto se sada nalaze na šestoj poziciji na tabeli.

U prevodu, njegova pozajmica trajaće nešto više od četiri meseca. U Gazijantepu žele da Markovića zadrže i ne bi voleli da ispadne iz forme zbog predugačke pauze do početka naredne takmičarske godine. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading