IMA CILJ Ramos: Daću sve od sebe da osvojim Ligu šampiona sa Pari Sen Žermenom
EPA-EFE/YOAN VALAT

Ramos u intervjuu za zvanični sajt Evropske fudbalske unije (UEFA) govorio o prelasku iz Reala u PSŽ, kao i o životu u Parizu. Španski fudbaler je u PSŽ stigao 2021. godine.

"Moj cilj je uvek bio da pobeđujem. Puno trofeja sam osvojio u Realu i mislio sam da je odlazak u PSŽ dobra prilika za promenu okruženja. U početku je sve bilo teško. Moraš da pronađeš dom, da se smestiš sa četvoro dece... Početak je bio težak, ali je ispalo dobro", rekao je Ramos.

Španski fudbaler je priznao da je po dolasku u Pariz imao problema sa povredama.

"Posle transfera u PSŽ, sve je krenulo po zlu. Povredio sam se, bilo mi se teško da se oporavim, prilagodim novom sistemu, saigračima, treneru...Počeo sam da sumnjam da li sam učinio pravu stvar. Međutim, kroz celu karijeru sam se borio i naporno radio", dodao je fudbaler PSŽ-a. Ramos je sa Realom osvojio četiri titule u Ligi šampiona.

"Videćemo da li mogu to da ponovim sa PSŽ-om. Odlična smo ekipa, ali u fudbalu ne pobeđuje uvek najbolji. PSŽ želi trofej Lige šampiona, daću sve od sebe da ponovo osvojim ovo takmičenje", zaključio je Ramos.

Španski fudbaler je za PSŽ odigrao 43 meča i postigao je četiri gola. PSŽ će večeras u Parizu igrati sa Bajernom u prvom meču osmine finala LŠ.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading