MITROV BIVŠI SAIGRAČ JE ČUDO Propao sa devetog sprata, bio zakopan 24 sata, zatrpale ga kamenice i PREŽIVEO JE
Foto: AP/IHA via AP

Bivši krilni igrač Njukasla i Čelsija danas igra za Hajatspor, a za njim se tragalo više od 24 sata nakon što se zgrada u kojoj stanuje srušila kao kula od karata posle zemljotresa magnitude 7,7 stepeni Rihterove skale. Agent fudbalera Nana Sešer je u izjavi za tursko izdanje Si-En-Ena otkrio kako je stanje njegovog klijenta.

- Kristijan je u stabilnom stanju i nalazi se u bolnici. Na intenzivnoj nezi je, ali nije životno ugrožen - poručio je on.

U međuvremenu pojavila se informacija o Atsuovom čudesnom preživljavanju. Naime, bivši saigrač našeg Aleksandra Mitrovića imao je neverovatnu sreću. Nalazio se u svom stanu na devetom spratu kada se zgrada u kojoj živi srušila usled jakog potresa. Atsu je propao do temelja, a potom su ga zatrpale kamenice (s obzirom da je zgrada imala 11 spratova).

- Neverovatan je sled događaja. Kristijan je igrao poker sa društvom u stanu jednog prijatelja do pola 4 ujutru. Došao je u stan oko 4, legao u krevet, a samo dvadesetak minuta kasnije zgrada se srušila. Poslednji put smo se čuli tog dana. Nisam imao predstavu da je nestao pod ruševinama sve dok me nisu pozvali iz kluba i rekli da nemaju kontakt sa njim, kao i da mu je zgrada srušena - rekao je Sešer za britanski "Miror".

STRAVIČAN SNIMAK IZ TURSKE Evo kako je izgledala potraga za nestalim fudbalerom ispod ruševina (VIDEO)

Nastavio je u istom ritmu.

- Nadao sam se da je bio budan, da nije spavao kada se zemljotres desio. Kada ste na devetom  u zgradi sa 11 spratova, možete misliti kolike su vam šanse da preživite. Hvala Bogu, preživeo je. Zvaničnici iz kluba su se odmah uključili u potragu, obavestili porodicu i prijatelje, a sve se završilo kako treba. Imao je mnogo sreće.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading