ZAŠTO SE ĆIRO ODREKAO ROBIJA? Ovo je jedina istina o odnosu Prosinečkog i Blaževića, sve je otkriveno
EPA-EFE/FEHIM DEMIR

- Novinari su pisali da sam budala, kako nisam video takav talenat. Naravno da sam ga video. Igrali smo prvenstvenu utakmicu sa Željezničarom u Zagrebu, a pre smo potpisali ugovor sa Robijem Prosinečkim. Zaigrao je, dao gol i bio sam miran - ispričao je Ćiro Blažević.

ZBOG OVOGA JE PLAKAO Jednu scenu sa "Marakane" Ćiro nikada nije zaboravio

Nastavio je u istom ritmu.

A sad ću otkriti što nikad nikome nisam rekao, žao mi je što je lošeg zdravlja kao i ja, ali vreme je da ljudi nakon 34 godine saznaju istinu. Ante Pavlović poništio je taj ugovor s obrazloženjem da nije potpisan u prostorijama Saveza. Kako ćete na ulici potpisati, rekao je. Iskreno, nisam znao za to. I tako je Prosinečkog odveo u Crvenu zvezdu".

Blažević, koji je posle svega ostao u odličnim odnosima sa "Žutim", tvrdi da ovu priču može da potvrdi i legendarni hrvatski fudbaler.

 To je istina, sve drugo su laži. Prosinečki i ja se ljubimo, grlimo i volimo svaki put kad se vidimo, samo čekam kad će progovoriti tu istinu. Dosta mi je priča da je Ćiro darovao Zvezdi Prosinečkog. Nije tačno. Prosinečki je bio dete, njega je vodio otac u kompaniji s Pavlovićem koji je imao relacije u Zvezdi, bio je glavni sekretar FSJ i obećao im je da će sve srediti. Iza mojih leđa. Bio sam previše administrativno naivan, nisam znao da je u stanju poništiti što sam potpisao - rekao je tada Blažević.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading