SVE VEĆI PROBLEMI ZA DEKIJA STANKOVIĆA Sampdoriji prete oduzimanjem bodova u Seriji A
EPA-EFE/LUCA ZENNARO

Fudbalski klub Sampdorija će biti kažnjena oduzimanjem bodova ako do 16. februara ne isplati zaostale plate igračima i radnoj zajednici, prenosi "Gazeta delo Sport".

Sampdorija nije isplatila zarade za poslednja tri meseca 2022. godine. Italijanski mediji navode da je klubu iz Đenove potrebno najmanje 11 miliona evra kako bi rešio dugovanja prema igračima i zaposlenima u klubu. Fudbalski savez Italije će klubu iz Đenove oduzeti bodove ako u naredne dve nedelje ne reši problem sa dugovanjima.

POTRESNA FOTOGRAFIJA MIHINOG SINA Nedelja, svi ste tu, a mene s vama nema (FOTO)

Italijanska Gazeta navodi da je teško očekivati da će Masimo Ferero, koji je i dalje vlasnik većinskog dela akcija, uložiti novac u klub kako bi ovaj problem bio rešen na vreme jer bi to značilo da je dao klubu finansijsku „injekciju“ vrednu između 35 i 50 miliona evra. Upravo je Sampdoriji potrebna pomoć od oko 50 miliona evra da rešila tešku finansijsku situaciju.

Sampdorija, koju trenira srpski fudbalski stručnjak Dejan Stanković, nalazi se na pretposlednjem mestu na tabeli Serije A sa samo devet bodova. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading