DOLAZI LOLA OFK Beograd predstavio novo pojačanje, bivši igrač crno-belih u plavo-belom (FOTO)
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš

Ekipa OFK Beograda trpi ogromne rekonstrukcije tokom ove zime. Promenjen je stručni kadar u klubu, došli su ljudi koji žele klub najbolje, a sada su doveli i još jednog igrača, prekaljenog Milana Lolu Smiljanića. 

Smiljanić stiže u OFK Beograd posle kratke epizode u Crnoj Gori, a ovde je došao kako bi svojim iskustvom doprineo u borbi za plasman u viši rang, odnosno, u Prvu ligu Srbije.

CSKA SE PROVUKAO PROTIV CRNO-BELIH Partizan porazom završio zimske pripreme u Turskoj

Sam klub je i njegov dolazak pozdravio uz kratku poruku, istakavši da je upravo jedan od najlepših golova u karijeri Smiljanić postigao protiv ovog kluba i to 2011. godine, dok je nosio dres Partizana.

 

 

Stiže Lola. Na mestu gde je njegov otac Branko nekada branio plavo-bele boje, sada će Milan činiti isto. Milan je jedan od najboljih golova u karijeri postigao upravo protiv OFK Beograda. Vreme je za "poravnanje" te statistike i vraćanje duga - istakli su iz OFK Beograda. 

Milan Smiljanić je u svojoj karijeri pored Partizana igrao još i za Espanjol, Sporting Hihon, Genčlerbiligi, Makabi Netanju, Pert Glori, Hapoel Aškelon, dok u OFK stiže iz Mornara.

Tokom ovog prelaznog roka, OFK Beograd se već pojačao nekolicinom igrača, dok je i Simo Krunić stigao na klupu ovog kluba. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading