MITROVIĆ NOVI KOMANDANT ODBRANE RADNIČKOG Kragujevčani u Antaliji sa četiri pojačanja
Foto: Privatna arhiva/Foto: Radnički 1923

Planirano je da tamo odigraju tri utakmice. Protivnici će im biti mađarska Kišvarda, ruski Jenisej iz Krasnojarska i kazahstanski Kajsar iz Kizilorde.

Kragujevčani su osetno oslabljeni odlaskom dvojice ključnih igrača, Dušana Cvetinovića u TSC iz Bačke Topole i Nemanje Tomića u Mladost iz Lučana, ali su, čini se, uspeli da dovedu novajlije od kojih očekuju da pojaačju konkurenciju, ali i podignu kvalitet igre.

To se, pre svega, odnosi na iskusnog štopera Milana Mitrovića (34). Na “Čika Daču” je stigao iz estonske Levadije, a profesionalnu karijeru je započeo u Zemunu, da bi preko beogradskog Rada i turskog Mersina 1017. godine pristupio beogradskom Partizanu sa kojim je osvojio Kup Srbije, a pre odlaska u Levadiju igrao je za tursku Adanu.

SRPKINJA SPREMNA DA POKORI OSTRVO Dejana Stefanović stigla u Premijer ligu, pa za "Alo!" govorila o Crvenoj zvezdi, reprezentaciji i dve posebne želje u 2023. godini (FOTO)

- Posle dužeg igranja u inostranstvu vraćam se u srpski fudbal. S obzirom na to da sam već zašao u ozbiljne igračke godine, bio mi je potreban novi izazov, nešto što bi me posebno motivisalo, a ponuda Radničkog se nekako najbolje uklopila u tu moju željenu projekciju. Radnički ove sezone igra vrlo dobro, ima visoke ambicije u nastavku prvenstva, što me je, naravno uz fenomenalne navijače, prvenstveno i privuklo da dođem u klub. Naš cilj se zna, a to je plasman među prvih osam ekipa na tabeli, i ja čvrsto verujem da ćemo ga zajedno ostvariti – optimista je Mitrović.

MITROVIĆ NOVI KOMANDANT ODBRANE RADNIČKOG Kragujevčani u Antaliji sa četiri pojačanja

Foto: Radnički 1923

 

NEVIĐENI SKANDAL U SVETU FUDBALA Poznati igrač lažirao godine, ima dve majke, dva oca i dva datuma rođenja

Napadačku liniju Kragujevčana pojačao je Vasilije Đurić (24), doskorašnji igrač Metalca iz Gornjeg Milanovca koji je u jesenjem delu prvenstva postigao četiri i “namestio” pet golova. On je dete fudbalske škole Crvene zvezde, a igrao je potom za OFK Beograd, Sinđelić, TSC i Inđiju. Od njega se očekuje da, doduše ne odmah već na duži rok, nadomesti odlazak Tomića.

Ugovor sa Kragujevčanima je potpisao i mladi golman Miloš Mladenović (21). Ponikao je u Dubočici iz Leskovca, branio u Dinamu iz Vranja, a na “Čika Daču” stižr iz Jedinstva iz Paraćina.

Da podsetimo, redove Radničkog je prvi pojačao Nigerijac Žofri Činedu (25), koji je stigao iz finskog Lahtija.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading