REKLA JE - DA! Ženi se Ronaldo, ima da bude SVADBA ZA PAMĆENJE! Bivša mu prva čestitala
Foto: Printscreen/Printscreen/Instagram

 

Živela ljubav! Kad bivša žena to napiše...

REKLA JE - DA! Ženi se Ronaldo, ima da bude SVADBA ZA PAMĆENJE! Bivša mu prva čestitala

EPA/Yuri Edmundo

 

Milene Dominges, prva supruga Ronalda Luisa Nazarija da Lime, ovako je prokomentarisala najavu trećeg braka nekadašnjeg životnog saputnika. Čuveni Zuba, mnogi bi rekli originalni Ronaldo, zaprosio je devojku Selinu Loks (32) tokom odmora na Karibima, a prva čestitka svežim verenicima stigla je upravo od Milene.

 

 

„Tako sam srećna zbog vas! Bog vas blagoslovio i čuvao uvek! Živela ljubav!“, napisala je 43-godišnja bivša brazilska fudbalerka bez imalo sarkazma u rečima i uz emotikone zaljubljenosti i srca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E L i N A (@celinalocks)

 

Vest o veridbi u Dominikani objavila je Selina na Instagramu.

„Da, želim! Volim te zauvek“, poručila je brazilska manekenka, na šta je 46-godišnji predsednik Valjadolida odgovorio:

„Volim te!“

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E L i N A (@celinalocks)

 

Zubi će brak sa Selinom, s kojom je u vezi od 2015, biti het-trik, uz nekoliko burnih veza. S Milene je živeo četiri godine i ima sina Ronalda (22). Potom se venčao s manekenkom Danijelom Čikareli, takođe Brazilkom, ali su se razišli posle tri meseca jer se ispostavilo da brak nije zvaničan jer ona nije bila razvedena. A i tvrdila je da joj je as Reala bio neveran.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E L i N A (@celinalocks)

 

Napraviće fudbalski tim dece

Ronaldo je otkrio da je uradio vazektomiju (sterilizacija) pošto je potvrđeno da ima vanbračnog sina. Kasnije je ipak rekao da je zamrzao spermu, šaleći se da je ima dovoljno da napravi fudbalski tim.

Ronaldo se potom oženio tadašnjom studentkinjom Marijom Beatriz Antoni, s kojom ima ćerke Mariju Sofiju (14) i Mariju Alis (12). U međuvremenu se saznalo da je otac i Aleksandra (16), koga je dobio iz vanbračne veze s bodibilderkom Mišel Umezu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading