SERGEJ DONEO ODLUKU! SMS zna gde želi da nastavi karijeru, veliki preokret
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Sjajnom fudbaleru sredine terena ugovor sa Laciom ističe u junu 2024. godine, a Sergej ne želi da pregovara o nastavku saradnje sa klubom u kom je već sedam godina. Međutim Mateja Kežman, njegov agent, navodi da Milinković-Savić neće klub ostaviti na cedilu i otići besplatno za 18 meseci.

Predsednik Lacija Klaudio Lotito najavio je da neće stupati u razgovore sa predstavnicima klubovima koji budu nudili manje od 100 miliona za ovog vezistu. Ovakav stav Lotita ne privlači potencijalne kupce za pregovarački, ali Kežman veruje da je najbolja ponuda koju će klub dobiti između 40 i 50 miliona evra.

KAKVE REČI ZA SERGEJA On je top klasa, najbolji vezista u Seriji A

Kako sada stvari stoje, prvi favorit da u svoje redove dovede Srbina je Arsenal.

Prošlog avgusta, agent je tvrdio da su Arsenal i Njukasl izuzetno zainteresovani za njegovog klijenta i da bi izdvojili ogroman novac za njegove usluge. Međutim, on je želeo da konstantno igra fudbal u Ligi šampiona i zbog toga nije stupao u kontakt sa ova dva tima iz Premijer lige. Impresivan početak sezone Arsenala i njihov stil igre pod Mikelom Artetom su navodno ubedili SMS da je prelazak na "Emirejts stadion" dobra opcija za njegovu budućnost.

Legendarni fudbaler "tobdžija" Pol Merson savetovao je Arsenal da što pre dovede Srbina.

- Arsenalu je sada više nego ikada ranije potreban vezni fudbaler top klase, da bi tim bio najbolji u ligi. Smatram da je Milinković-Savić sjajan igrač, fudbaler najviše klase. Ako pogledate kako je igrao za Lacio prošle sezone. Lično, mislim da je najbolji vezni fudbaler u Italiji. Sergej je definitivno igrač kojeg bi doveo u Arsenal - rekao je Merson za "Dejli mejl".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading