„LIGE PETICE“ I PRAZNIČNI PLJUSAK FREEBETA U ADMIRALBETU
Foto: Promo/AdrmiralBet

Ne samo da se uveliko oseća prava novogodišnja euforija već se i klupski fudbal vratio i tri "lige petice" se nastavljaju, a već u četvrtak nas očekuje veliki engleski derbi! To su sve više nego dovoljni razlozi za nagrađivanje, zar ne?

Zato je AdmiralBet spremio još jednu fenomenalnu promociju za sve kladioničare i ljubitelje sporta – „Praznično jačanje imuniteta – častimo te sa 50% freebeta“. Dakle, na svaki vaš prvi dnevni depozit na onlajn nalog, AdmiralBet vas časti sa čak 50% freebeta, uz promo kod NG2023.

Sve detalje o ovoj promociji, koja će biti aktuelna u periodu od 26. do 31. decembra, možete pronaći ovde.

Dodeljeni freebet možete iskoristiti za odigravanje tiketa sa nekim od fudbalskih mečeva koji se igraju u okviru “liga petica” a svakako da možete izabrati i bilo koji drugi sport i utakmice koje se nalaze u okviru njihove jedinstvene i široke sportske ponude na sajtu ili novoj aplikaciji OVDE.

Da podsetimo, od ponedeljka 26. decembra krenule su utakmice 15. kola. Francuzi će svoje mečeve 16. Kola igrati 28. i 29. decembra a pre nove godine krenuće i Španci utakmicama 15. kola La lige.

Iskoristite ovu sjajnu novogodišnju promociju AdmiralBeta da pojačate vaš praznični imunitet i odigrajte vaš dobitni tiket već danas.

Ukoliko još uvek niste među registrovanim igračima, AdmiralBet je za sve vas spremio i 2000 dinara bonusa dobrodošlice za duplo više zabave na onlajn slotovima kao i za sportsko klađenje.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading