DA NIJE MALO PRETERAO? De Brujne: Haland može da postigne 800 golova
Tanjug/Ap


Haland (22) je od početka sezone za Mančester siti odigrao 19 utakmica, a 24 puta se upisao u listu strelaca. Norveški napadač je do sada u karijeri postigao 179 golova.

- Erling je opsednut golovima. Već ih ima oko 200, tako da verujem da može da stigne do 600, 700 ili čak i 800, ako ostane u formi i radi prave stvari. Haland je napadač vrhunske klase. Ne razlikuje se od ostalih ljudi, fudbaler je poput svih drugih, ali ništa ne shvata previše ozbiljno - rekao je De Brujne.

On je ponovio da Haland obožava da postiže golove.

DA NIJE MALO PRETERAO? De Brujne: Haland može da postigne 800 golova

EPA-EFE/PETER POWELL

 

 

- Kad govorimo o profesionalnim fudbalerima, ili uopšte o sportistima, svako ima to nešto posebno. Mislim da ne možete biti profesionalac ako nemate taj neki poseban dar, koji čini da možete da postanete najbolja verzija sebe. On je i dalje dečak, koji uživa u životu, ali fudbal shvata ozbiljno. Obožava da postiže golove i to je nešto što ga izdvaja - dodao je fudbaler Mančester sitija.

De Brujne je pohvalno govorio i o menadžeru Mančester sitija Pepu Gvardioli, kao i o saigraču Filu Fodenu.

- Foden je verovatno jedan od najvećih talenata s kojima sam igrao. On već ima četiri trofeja u Premijer ligi, a tek su mu 22. godine. Pametan je kao igrač - ima mnogo taktike, ali on je sposoban da je začini magijom, raznovrstan je. Može da ostvari šta god zamisli - zaključio je belgijski fudbaler.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading