ZABORAVLJENI SNIMAK PORODICE MIHAJLOVIĆ Siniša je otkrio koji grad je za njega najlepši na svetu
Printscreen

Porodica Mihajlović je  tokom jednog zajedničkog boravka u Srbiji stigli da učestvuju i u dečjoj emisiji "Fazoni i fore" koja se emitovala na RTS.

Kakav vremeplov... Mihajlović je u emisiji predstavio svoju suprugu Arijanu, odnosno kćerke Viktoriju (9) i Virdžiniju (8), odnosno Miroslava (6) i Dušana (4) (nije bilo najmlađeg Nikolasa koji u to vreme nije bio rođen), a posebno se osvrnuo na Novi Sad.

ARGENTINAC PAMTI POMOĆ MIHAJLOVIĆA Igrao sam sa Maradonom i Mesijem, ali Siniša je bio najbolji

- Svaki slobodan trenutak koristim da dođem u Novi Sad, iako nisam rođen ovde. Rođen sam u Vukovaru, ali sam došao sa 18 godina u Novi Sad i tu je krenula moja malo ozbiljnija karijera i ovde ću da završim karijeru, sa svim mojim prijateljima iduće godine. Za mene je Novi Sad najlepši grad na svetu i ovde su najbolji ljudi na svetu. Imao sam čast da budem počasni građanin Novog Sada i to mi je najdraže priznanje, a kao fudbaler sam osvojio 17 trofeja. Počasni građanin je najlepše priznanje jer je to čoveku, a ne fudbaleru - i to mi je uvek bilo važnije u životu - poručio je Siniša Mihajlović pre skoro 18 godina u pomenutoj emisiji na RTS.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading