POKIDAO JE U KATARU Mančester junajted ponudio Atletiku 60 miliona evra za Grizmana?
EPA

Grizman (31) je ponikao u Sosijedadu, a onda je 2014. do 2019. igrao za Atletiko. On je potom prešao u Barselonu, koja ga je prošle godine poslala na pozajmicu u Atletiko.

Madridski klub i Barselona su se pre nekoliko meseci dogovorili da Katalonci dobiju 20 miliona evra obeštećenja za francuskog fudbalera, koji je potpisao ugovor do 30. juna 2026. godine.

Grizman je zablistao na Svetskom prvenstvu u Kataru, pošto je sa francuskom reprezentacijom osvojio titulu vicešampiona sveta. Francuska je u finalu SP poražena od Argentine posle boljeg izvođenja penala.

HEROJ ARGENTINE NA CENI Martinez želi da brani u klubu koji igra Ligu šampiona

Britanski mediji ističu da rukovodstvo Mančester junajteda još traga za napadačem, koji bi trebalo da zameni Kristijana Ronalda. Portugalac je napustio klub sa "Old traforda" uoči SP u Kataru.

Čelnici engleskog kluba su bili zainteresovani za nekoliko fudbalera, ali su se odlučili za Francuza, koji može da igra na više pozicija u timu. 
Čelnici Atletika dobili su ponudu od 60 miliona evra za Grizmana. Rukovodstvo španskog kluba razmatra ponudu za francuskog fudbalera, koji bi mogao već za nekoliko nedelja preseli u Mančester.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading