NOVA URNEBESNA IZJAVA RADETA BOGDANOVIĆA Očekivao sam dosta više od njega od kad se oženio
Printscreen

Argentina je posle ludog regularnog dela (2:2) i još luđih produžetaka (1:1), slavila posle penala (4:2) i došla do titule svetskog šampiona. 

Omiljeni stručni konsultant u Srbiji, nekadašnji fudbaler Atletiko Madrida i Verdera, prokomentarisao je u emisiji na RTS-u finalnu utakmicu. 

Dešam: Vratili smo se sa ivice ambisa, zato je teže podneti poraz


- Pre desetak, 15 dana smo konstatovali da ko izgubi prvu utakmicu, može da osvoji. Dešavalo se to na turnirima. Moje ekipe su Englezi, Holanđani, Argentinci i Brazil. Ne igram prognozu, ali to su moje ekipe. Celo Svetsko prvenstvo smo navlačili pod ovim nebeskim svodom i u ovom studiju da osvoji Argentina i da ovaj čarobnjak uzme to što mu fali i da uđe u večnost i fudbalsku besmrtnost, što je i zaslužio. Argentina je Mesi. Argentina je pobedila timski, ali Argentina je Mesi, rekao je Bogdanović i nastavio: 

-Sudija je bio na ozbiljnom nivou. Što se tiče Argentine, svirali su im penala i dosta penalčića. Ali, to se dešava, tako su ih rušili u kaznenom. Nesretni Dembele je srušio i napravio penal. Ja sam ga kudio, ali sad kad su ga hvalili, mislio sam da će da bude bolje. Oženio se, uozbiljio se, opasan je, igra dobro... Ja mislim da ga je klub oženio. Očekivao sam dosta od njega, našalio se Bogdanović. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (1)

Loading
Krivi Stojko

19.12.2022 06:10

Verovatno je i zena ocekivala vise, nego Bogdanovic.