OTKRIVEN VELIKI SKANDAL U KATARU Benzema nije povređen, ON JE IZBAČEN
EPA-EFE/ABEDIN TAHERKENAREH

Izgleda da povreda nije razlog što sjajni napadač ne igra u Kataru. 

Već neko vreme trenira sa Real Madridom, i klub mu je dao dozvolu da gleda Francusku u finalu Mundijala, međutim to se najverovatnije neće dogoditi i sada se čini da definitivno nije sve u redu između njega i selektora Didijea Dešana...

Na pitanje da li će možda moći da računa na Benzemu u finalu Svetskog prvenstva, koje je potpuno logično pošto je napadač Reala spreman, Dešan je samo odgovorio: "Sledeće pitanje"..

Bio je to signal da se novinari daju u istragu odnosa Dešana i Benzeme, koji su godinama bili na istorijskom minimumu zbog skandala koji je napravio sa Valbuenom.

ŠOK PRED FINALE SVETSKOG PRVENSTVA Benzema će igrati? Selektor Francuske iznenadio sve

Ove sumnje potvrđuje poznati španski novinar Serhio Valentin: 

- Nešto se događa između Didija Dešana i Karima Benzeme. To se moglo videti u javnosti, posebno nakon pobede Francuske nad Marokom u polufinalu Svetskog prvenstva. Upitan o mogućem povratku Benzeme u Katar za finale Svetskog prvenstva, Dešan je pokazao da se oseća nelagodno. Nije hteo da odgovori na to pitanje i zahtevao je samo sledeće. To govori da napadač Real Madrida nije otišao svojom voljom, već je izbačen - napisao je Valentin.

Novinar je nastavio u istom ritmu.

- Benzema je ogorčen na Didijea Dešana. Ne razume zašto ga tako tretira. Nakon prvih treninga u Kataru video je da se nije skroz oporavio od povrede i zbog toga mu je prišao i rekao 'kakva šteta što moraš da odeš - zaključio je novinar.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading