NEĆE DA ĆUTI Supruga našeg fudbalera progovorila o aferi koja je drmala „orlove“ u Kataru: DRUGARICE MI SMESTILE!
Alo!/Marko Metlaš

 

Ovu tvrđavu je nemoguće srušiti! Ana Rajković, supruga golmana „orlova“ Predraga Rajkovića, poručila je da je odlučna da stavi tačku na aferu koja je drmala reprezentaciju Srbije tokom Mundijala, kao i ovdašnju javnost.

Zgodna i lepa Srpkinja je još tad, u Kataru, putem društvenim mreža poručila da „ljubomorni uvek izmisle priču, glupi šire dalje, a idioti veruju u nju“, a sad je progovorila o zlobi čiji je cilj bio da joj razori brak.

- Veoma sam razočarana što je priča krenula od žena koje sam smatrala bliskim, a zapravo su me naučile da mi pored takvih prijateljica neprijatelji nisu potrebni! Instant prijateljstva su vrlo loši životni potezi i sigurno ih neću ponoviti. Ako ništa drugo, one nisu uspele, a ja sam lekciju dobro naučila - poručila je Ana za „Story“.

Rasplakale me poruke podrške

Tokom afere srpska lepotica je imala stres vezan za lečenje sina Tadije.

- Dobili smo na hiljade prelepih poruka podrške, koje su umele i da me rasplaču - kaže Ana.

Upitana šta misli da je razlog pokretanja takve priče, navela je:

- Većina će reći i misliti da je to prikrivanje loših rezultata i traženje žrtvenog jarca, ali, nažalost, ljudima se uspeh ne prašta i mislim da neke osobe nemaju granicu u izmišljaju i zlobi prema drugima. Sad me ti isti mole da ćutim i zaboravim sve, ali moj karakter to ne dozvoljava. Želim da svaka istina, kao i laž, izađu na površinu.

NEĆE DA ĆUTI Supruga našeg fudbalera progovorila o aferi koja je drmala „orlove“ u Kataru: DRUGARICE MI SMESTILE!

Alo!/Marko Metlaš

 

I Vlahović demantovao

Ljubavnu aferu je još u Dohi demantovao i Dušan Vlahović.
- To što svi vidimo i čitamo su ozbiljne gluposti i nebuloze! To rade zli i pakosni! Braniću se i zakonski i pravno, ovo nije prvi put da se dešava. Umesto da nas svi podržavaju, oni koji ništa nisu uradili u svojim životima na mom imenu sigurno neće skupljati poene - rekao je napadač „orlova“.

Ima i poruku za hejtere koji žele da joj unište brak sa srpskim reprezentativcem.

- Biću iskrena, nema tu neke većine, samo nekoliko žena koje zasad ne želim da imenujem. Većina ljudi nam je slala poruke podrške jer niko normalan ne može da poveruje u lažnu priču za koju ne postoji ni jedan jedini dokaz! Gradili smo naš odnos poverenjem i ljubavlju godinama - poručila je bivša manekenka.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading