"ORLOVI" OVO NEMAJU GODINAMA Jedna pozicija je "rak rana" Srbije, otkriveno šta se dogodilo
Alo!/Marko Metlaš

Legendarni trener Dragoslav Stepanović iskreno je govorio o problemima u nacionalnom timu.

- U mlađim kategorijama igrači treba da se isprobavaju na svim pozicijama. Mnogi treneri samo kažu igraču igraš tu i tu poziciju i to je to. Igrač u tom periodu razvoja treba da prođe kroz sve, da vidi gde se najbolje snalazi. Imate mnogo slučajeva gde je napadač postajao golman. Nema golmana na treningu, on stane na gol i tu ostane i kasnije. Evo sad se priča kako će Piksi da nađe novog Tadića, pa se pominje mladi Lazar Samardžić iz Udinezea. A niko ne pominje ko će igrati beka? - pita se Stepanović.

OVO GA JE BAŠ POGODILO Selektor Hrvatske poludeo zbog jednog pitanja

Nastavio je u istom ritmu.

-  Vi možete igrača koji ima između 10 i 13 godina da naučite svemu. Ako je dešnjak može da postane levak i obrnuto. Ali on mora i kasnije, do dvadesete godine da konstanto radi na sebi i da napreduje kako bi postao vrhunski fudbaler - zaključio je Stepanović razgovor za Kurir.

I, zaista, dugo nismo imali pravog beka... To je ono što Srbiji baš nedostaje.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Zoran

13.12.2022 10:20

Mnogi treneri dadose ostavku posle eliminacije u cetvrtfinalu samo nas kiksi ostade i prica price i bajke. A mi verujemo sta cemo drugo.

Djoka

13.12.2022 11:02

@Zoran - Jedan igrač je oterao Muslina , i pod vođstvom Krstarica bio najgori u Rusiji. Jadni ostali fudbaleri Lavija koji igraju za njega i pokrivaju njegovo nezalaganje. Naravno , to čuveni SMS. On je bio najgori i u svakoj utakmici smo imali igrača manje. Biše puta je Mitrović Aleksandar , zaustavio napade protivnika nego ovaj maneken. Igra odlično i bez greške na prvu jada loptu vraća ili fodaje do PET METARA razdaljine. On je razlog razdora. Nije on Tadić ( koji se takođe nije proslavio) , ali je on ipak Tadić. Zato ako neko otera Piksija to će biti menadžerski lobi SMS -a.