SAIGRAČ GA BRANI, ALI... Sad mu nema spasa: Švajcarci hoće "Džakinu glavu"
AP/Laurent Gillieron

Tako je čuveni komentator Saša Rufer poručio da Granitu Džaki treba oduzeti kapitensku traku, a dok se vezni fudbaler Švajcarske nije oglašavao na tu temu, mediji su kontaktirali saigrača iz državnog tima Rikarda Rodrigeza kome nije baš bilo milo što je morao da ga brani 

- To je njegovo mišljenje, ima pravo na to... Komentator je i to je njegov posao. Mislim da je Džaka pravi kapiten i to ne zato što je moj prijatelj. Granit uvek vodi ekipu, ima hrabrost, samopouzdanje... Sa svima priča i govori im šta misli. Takođe, poseduje veliki kvalitet, standardan je u Arsenalu - rekao je Rodrigez i dodao da i ako Džaki oduzmu kapitensku traku - to ništa neće promeniti pošto će se "ponašati kao i do tada".

OGLASIO SE MUČKI PROVOKATOR Džaka je na kraju morao da se izvinjava...

Rodrigez je otkrio i da je dosta pričao sa Džakom i da mu je rekao da je "želeo da ostane miran".

- To morate njega da pitate. Mogu samo da pričam o njegovoj utakmici, bio je svuda, iako smo bili pod pritiskom, posebno se to odnosi na Granita i Džerdana. Stvari su postale brzo emotivne na tereneu i džaba vam plan koji ste pre toga imali i nameravali da ga se držite - zaključio je reprezentativac Švajcarske za "Blik".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading