SVE JE OTKRIVENO Zašto se Mesi rugao Van Galu? Reč je o brutalnoj osveti zbog jednog čoveka
EPA/JOSE SENA GOULAO

Posle par dana dileme zbog koga ili čega je Mesi na taj način proslavio gol protiv Holandije, sve je postalo jasno. Tim gestom poslao je poruku Luj van Galu, a imitirao je proslavu čoveka koji je već duži niz godina u sukobu sa holandskim stručnjakom!

Naime, Mesijev veliki prijatelj, a legenda argentinskog fudbala - Huan Roman Rikelme, imao je priliku da sarađuje sa van Galom u najgorem periodu svoje karijere, tokom sezone 2002/2003. 

Nije selektor Holandije štedeo Rikelmea, od prvog dana u Barseloni isticao je da je to bio "politički transfer" i da za njega nema mesta u startnih 11 Katalonaca, pa je sukob tokom te sezone eskalirao.

MESI KAKVOG NIKADA NISMO VIDELI Argentinac izgubio kompas posle pobede i izvređao rivala: Šta gledaš, glupane? (VIDEO)

Nezadovoljstvo je raslo, a kulminiralo je kada je Holanđanin potpuno promenio poziciju na terenu Rikelmeu i poslao ga na krilo. Zanimljivo da je u vreme te drame i Mesi bio u Barseloni, ali je branio boje "C" tima i čekao svoju šansu da zablista na velikoj pozornici.

Na Rikelmeovo zadovoljstvo, on je vrlo brzo prešao u Viljareal gde je postao legenda kluba, dok se ni van Gal nije dugo zadršao na klupi "Blaugrane" jer je dobio otkaz i potom se vratio u Holandiju.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading