VINISIJUS IMA PORUKU ZA NAVIJAČE Vratićemo se jači nego ikada, Brazil će osvojiti Mundijal 2026. godine
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Brazil je bio jedan od najvećih favorita za osvajanje titule na SP u Kataru, ali su "karioke" eliminisane od Hrvatske u četvrtfinalu Mundijala posle penala.

-Plakao sam na terenu, plakao sam u svlačionici, plakao sam u avionu, plakao sam kad sam došao kući i plakaću kad god pomislim koliko smo bili blizu... Najgori dan u mom životu - napisao je Vinicijus na društvenim mrežama. 

ENGLEZI PRONAŠLI KRIVCA ZA PORAZ Štoper Junajteda se žali na sudiju: Jadno, veoma jadno

Fudbaler Reala tvrdi da je razočaran posle eliminacije sa Mundijala.

-Ovaj tekst sam napisao i obrisao nekoliko puta. Reči ne mogu da opišu razočarenje, ali suze ostaju. Osmeh je nestao. Biće mi potrebno vreme da ponovno pronađem sreću. Ali volim fudbal i to će da mi da nove prilike da vratim Brazil tamo gde zaslužuje da bude, na vrh! Božji planovi su dosta veći od naših. Vratićemo se jači nego ikada - ističe fudbaler Reala. 

On se još jednom izvinio Brazilcima. 

-Nismo uspeli u važnom trenutku i sve smo vas izneverili. Oprosti Brazile i hvala ti na ljubavi i podršci. Bili ste sjajni! Brazil će da osvoji svet 2026. godine, zapamtite ovo - naveo je Vinicijus.

Mundijal 2026. će biti održan u Kanadi, Meksiku i SAD, a na njemu će po prvi put u istoriji učestvovati 48 reprezentacija. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading