UMALO DRAMA U KATARU Navijači Hrvatske uhapšeni tokom Svetskog prvenstva
EPA

Navijači Hrvatske reprezentacije uhapšeni su u Dohi nakon što su ispred hotela u kom su smešteni "vatreni" izveli mali performans.

Naime, oni su odlučili da oboje betonske kockice u njima prepoznatljive belo-crvene boje i tako pošalju podršku svojim reprezentativcima.

- Boju smo nabavili preko naših ljudi koji ovde žive i prve noći obojili smo 14 kocki. Nismo ni došli u hotel, a javili su nam se neki igrači koji su ih videli s prozora. Bilo im je drago - priča Jure za portal "24sata" i dodaje:

-  Ali mi ne bismo bili mi kad ne bismo pokušali kompletirati akciju. Veče uoči utakmica sa Japanom smo kupili još nekoliko kanti boje, uspeli smo obojiti još 22 kocke, ostalo nam je još par komada, a onda je stigla policija u pet automobila i odvela nas u stanicu.

Međutim, većih neprijatnosti nije bilo.

- Prolili su nam boju, malo šarali po onome što smo napravili, a u postaji je bilo sve okej. Nisu znali za šta bi nas teretili, kažu da smo uništavali javnu imovinu, ali izgleda da smo prošli s opomenom i upozorenjem da to više ne radimo. Bili su prijateljski raspoloženi, držali su nas do 5.30 ujutro, ali više smo razgovarali o fudbalu, nego o našoj akciji. Prognozirali su našu pobedu nad Japanom i tako se i dogodilo... - ističe Jure.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading