NE IGRAMO PROTIV JEDNOG ČOVEKA, NEGO PROTIV FRANCUSKE Defanzivac Engleske spreman za okršaj sa najboljim strelcem Mundijala
AP Photo/Moises Castillo

 

Fudbalski reprezentativac Engleske Kajl Voker rekao je danas da je Kilijan Mbape verovatno jedan od najboljih igrača na svetu, ali je istakao da njegova ekipa u četvrtfinalu Svetskog prvenstva ne sme da potceni ostale fudbalere Francuske.

- Znam šta treba da uradim - da ga zaustavim. Ali, ne igra Engleska protiv Mbpaea. Igra Engleska protiv Francuske - rekao je Voker na konferenciji za novinare.

- U redu, on je oružje koje imaju u svom arsenalu, ali ima i drugih dobrih igrača koje ne smemo da potcenimo, igrača koji su osvajali velike titule - dodao je Voker.

NE IGRAMO PROTIV JEDNOG ČOVEKA, NEGO PROTIV FRANCUSKE Defanzivac Engleske spreman za okršaj sa najboljim strelcem Mundijala

EPA-EFE/ANDY RAIN

 

Voker je naveo da razume zašto su sva pitanja vezana na Mbapea, ali je podsetio da aktuelni šampiona sveta u svojim redovima imaju Olivijea Žirua, Antoana Grizmana, Usmana Dembelea...

Polufinalista pre četiri godine u Rusiji i finalista prošlogodišnjeg Evropskog prvenstva, reprezentacija Engleske želi da napravi još jedan korak dalje.

- Na dobrom smo putu, samopouzdanje je visoko. Imamo svoje ciljeve ovde i sve ćemo uraditi da ih ostvarimo - rekao je Voker.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading