Švajcarska brutalno izbačena sa Svetskog prvenstva, njeni mediji u očaju
EPA-EFE/Abedin Taherkenareh

Švajcarski mediji deluju potpuno razočarano nakon debakla njihove reprezentacije protiv Portugala u osmini finala Svetskog prvenstva (6:1).

Danima su mediji u Švajcarskoj najavljivali plasman reprezentacije koja je Srbiju ostavila bez plasmana u osminu finalu među osam najboljih reprezentacija, međutim, kao i pre četiri godine, ponovo ih je na prvoj prepreci nakon grupne faze dočekao hladan tuš.

Podsećamo, Švajcarska je bila bolja od Srbije rezultatom 3:2 i plasirala se u osminu finala Mundijala. Pre četiri godine je ova reprezentacija takođe pobedom nad Srbijom obezbedila plasman među 16 najboljih. I jednu i drugu utakmicu obeležile su provokacije Đerdana Šaćirija i Granita Džake, a svu pažnju na sebe je u ovoj od pre nekoliko dana pokupio Džaka.

On je nakon utakmice nosio dres saigrača Jašarija, a svima je jasno na kog Jašarija je aludirao kada je na sebe obukao dres. Pokušao je da isprovocira, uspeo je, ali je kazna usledila samo pet dana kasnije, pošto je njegova reprezentacija isprašena sa neverovatnih 6:1.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading