OGLASIO SE ŠTOPER "ORLOVA" Kad uhvatimo kontinuitet biće bolje
Tanjug

Bivši igrač Partizana privukao je pažnju na sebe sjajnim partijama u dresu Srbije, a večeras je gostujući na TV Arena sport sumirao utiske o učinku reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu.

- Nismo razmišljali o povlačenju, igri koja nas nije karakterisala. Primali smo golove iz naših taktičkih grešaka. Igrali smo lep fudbal, davali golove, ali smo u nekim trenucima mogli da postavimo bolje stvari. Za nas je cilj da uhvatimo kontinuitet igranja na velikim turnirima. Kada uhvatimo kontinuitet, biće bolje, ne samo za nas, nego i za sledeće generacije - rekao je Pavlović.

PELE IZ BOLNICE NAVIJAO ZA BRAZIL Legendarnog fudbalera ni bolest ne sprečava da bodri "karioke"

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Boban

06.12.2022 08:45

Druze, ostavio bih od ovih igraca koji su igrali na svetskom samo tebe, Vanju i nikoga vise jer sem Vas dvojice niko nema konstantu igranja na istom nivou od prvog do 90-og minuta a sto svetsko prvenstvo zahteva. Piksija licno znam i kao igrac je bio to sto jeste ali od Vas nije napravio ratnike koji ce da kidaju a da ne pricam sa pogresnom taktikom na nivou deteta. Mora nas fudbal da se odvoji od politike i tek tada cemo imati rezultate jer nismo mi narod koga svako moze da pregazi ali nam treba jedinstvo svih nas i da nasu sujetu stavimo u drugi plan a nacionalni interes u prvi plan.