UDVOSTRUČEN BONUS DOBRODOŠLICE U ADMIRALBET-U
Promo

Kada je napolju lepo vreme, nije teško naći zanimaciju. Ali, šta raditi kada je hladno i pada kiša? Ovo pitanje nas večito muči i stalno iznova pokušavamo da se setimo stvari i aktivnosti uz pomoć kojih ćemo prekratiti vreme tokom hladnih dana.

Međutim, jedno je sigurno - sve dok traje Svetsko prvenstvo u Kataru o vremenskoj prognozi nećemo razmišljati. Jer, ko još brine o tome kakvo je vreme napolju kada se mečevi svakako prate kraj malih ekrana, bilo od kuće ili iz lokalnih kafića.

Ako se na to još doda i nova AdmiralBet aplikacija, koja svim novim igračima donosi 2000 RSD bonusa dobrodošlice, onda zabavi stvarno nema kraja i to sve na zatvorenom i toplom prostoru, bez potrebe da idete do kladionice da uplatite tiket.

Dakle, ukoliko se za vreme SP-a, registrujete, verifikujete vaš nalog i potvrdite svoj broj telefona na novoj AdmiralBet aplikaciji ovde, odmah nakon toga će vam stići duplo veći bonus dobrodošlice, bez depozita! 

Dobijenih 2000 dinara bonusa, svi novi igrači mogu da iskoriste za duplo više zabave na slotovima ili za sportsko klađenje.

Pa tako, ukoliko ste već odigrali tiket i želite da prekratite vreme do sledeće utakmice na Mundijalu, bonus sredstva možete da iskoristite i na nekom od onlajn slotova. Pored najšire sportske ponude i najboljih kvota, na novoj AdmiralBet aplikaciji čeka vas i preko 1500 igara vrhunskih slot provajdera, među kojima su od nedavno i Habanero slotovi.

Nažalost, naša reprezentacija doživela je krah u petak i nije prošla u osminu finala na Svetskom prvenstvu u Kataru, ali “Orlovi” svakako nastavljaju hrabro dalje, uzdignuta čela.

Međutim, to svakako nije razlog da propustite ovu sjajnu mundijalsku ponudu AdmiralBet-a, preuzmite novu aplikaciju već danas i uz nju duplo veći bonus dobrodošlice bez depozita.

A ukoliko ipak volite da pratite utakmice iz kafića, predlažemo da svratite do najbližeg AdmiralBet lokala gde uz odigrani tiket dobijate piće gratis a možete da osvojite i Carlsberg majicu, u akcijama koje traju sve vreme tokom Mundijala.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari (0)

Loading