U VELIKOM SU PROBLEMU Na svu muku: Kristijano Ronaldo traži da mu Juventus isplati 20 miliona evra
EPA-EFE/Peter Powell

Ronaldo se pozvao na "tajni dokument", koji je potpisao sa Juventusom, u kojem je klub obećao svom bivšem fudbaleru 20 miliona evra, uprkos tome što je najavljivao korekcije plata tokom vrhunca pandemije korona virusa.


Igrači Juventusa nisu odustali od isplate punih plata tokom vrhunca pandemije u martu 2020. godine, ali je klub prijavio da su isplaćeni tri umesto četiri meseca nakon potpisivanja privatnih dokumenata sa klubom.

- Ronaldo je javno govorio da se složio sa smanjenjem plate, ali je u tajnosti potpisao ugovor koji mu garantuje ovaj iznos, čak i u slučaju da ode iz kluba. Ronaldo je tražio od advokata da provere situaciju i prouče finansijsko stanje Juventusa pre nego što je podneo zahtev - navodi "Gazeta delo Sport".

NIKAD LUĐI MUNDIJAL! Grupna faza u Kataru donela senzacionalne rezultate: FUDBAL NAGLAVAČKE!

Fudbalski savez Italije pokrenuo je pre nekoliko dana istragu protiv čelnika Juventusa zbog sumnje da su vršili nelegalne isplate novca igračima 2020. i 2021. godine, tokom pandemije koronavirusa. 

Uprava kluba, na čelu sa predsednikom Andreom Anjelijem, podnela je ostavku, a na mesto predsednika Juventusa postavljen je Đanluka Ferero.
Ronaldo je igrao za Juventus od 2018. do 2021. godine, a trenutno je slobodan igrač. 

On je trenutno sa reprezentacijom Portugalije na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari (1)

Loading
Sloba

04.12.2022 16:02

Ovoj pohlepnoj osobi nikada dovoljno para; nije mu dosta što ce mu Arapi za dve i po godine vernosti isplatiti 500 miliona dolara. Ljudskom prokletstvu nema kraja i ne znam kome ovakva grabežljiva osoba može biti draga i simpatična?!