ŠTA BI BILO DA GA JE PIKSI POSLUŠAO? Trebalo je da dođe kod Tarabića: Mag sve pogodio, jedini je predvideo debakl "orlova"
RINA

Srpski "orlovi" bili su na korak od pobede nad Švajcarskom, ali su ponovo propustili šansu da osvoje tri boda i vraćaju se kući. Trebalo je da dođu kod Tarabića u Кremne...

Dragan Pjević iz najmisterioznijeg sela u Srbiji i tumač Кremanskog proročanstva još prošle godine nakon prolaska naših fudbalera na Svetsko prvenstvo poslao je poruku selektoru i "orlovima" ali - niko ga nije poslušao.

SRAMNO DA SRAMNIJE NE MOŽE Provokator Džaka prolazi bez kazne, opet se provukao?

- Malo ko se nadao da će "orlovi" tada tokom kvalifikacija slaviti u Portugalu protiv prvaka Evrope rezultatom 2:1, i time se direktno plasirati na takmičenje. Setimo se onog Ronaldovog gola protiv Srbije koji nije priznat. Očigledno je u pitanju bila viša sila, arbitar tada nije video da je lopta prešla belu liniju jer je na neki način bilo zaklonjeno ono što je moglo poraziti Srbiju - rekao je Pjević za "Rinu".

ŠTA BI BILO DA GA JE PIKSI POSLUŠAO? Trebalo je da dođe kod Tarabića: Mag sve pogodio, jedini je predvideo debakl

RINA

 

 

Nastavio je u istom ritmu.

- Još tada sam rekao ako selektor Stojković bude verovao u ono što sam rekao da je počašćen golom u poslednjim sekundama utakmice, i ako bude imao mudrosti da prihvati rečeno, uspostavi saradnju sa Кremanskim proročanstvom imaće uspeha u Кataru. Međutim, on nije došao. Dalje neću ništa da dodajem, videli smo šta je bilo - zaključio je Pjević.

"Orlovi" posle debakla danas dolaze u Srbiju, a čini se da smo stvarno mogli i morali više u Kataru.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading