HRVAT NIKAD JAČE ISPROZIVAO "ORLOVE" Sve svalio na Srbe: Sramota je to sa našim susedima...
EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI

Nekadašnji trener nemačkih klubova Aue i Štutgart Kikers, bivši šef struke Grashopersa ocenio je celokupan utisak Srbije na ovom prvenstvu kao sramotan. Ponašanje Švajcaraca kao da ga nije zanimalo.

- Pre svega, fudbal nas uči, nekad polako, ali nas uči i daje nam nove trendove. Ili mi je ili najveće razočarenje ili sramota to s našim susedima, Srbijom. Celokupna ta slika, ta prezentacija nas odvraća od idealne slike, od fudbala, odbija nas to ponašanje na terenu i uz teren - rekao je on. 

SRAMNO DA SRAMNIJE NE MOŽE Provokator Džaka prolazi bez kazne, opet se provukao?

On se prisetio i nekih ranijih skandala naše reprezentacije.

- To mi je neka vrsta razočaranja. Malo sam se udubio u istoriju i video da je 1974. bilo nešto s kopačkama, 1990. alkohol, 2006. tuča, 2022. navodno žene... Fudbal nas uči, ali njih malo sporije i nekako mi ostaju magnet za neke stvari gde oni gube fokus, a ne stave prioritet na rezultat i zajedništvo.

Dotakao se on i meča Hrvatske sa Japanom.

- Japan kad se brani, pobeđuje, kao protiv Nemačke i Španije. Kad su napadali, kao protiv Kostarike, oni su izgubili. Hrvatska je favorit jer ćemo da igramo u uskom prostoru, a imamo igrače koji se dobro snalaze u takvom prostoru. Imamo i napadača u Marku Livaji koji se snalazi u tome. Vidim nas daleko iznad reprezentacije Japana - završio je Stipić. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading