SCENA U TIRANI KOJA JE ODUŠEVILA SRBIJU U kafiću "Zdravko" Albanci spremni dočekuju meč "Orlova" i navijaju za Piksijevu družinu (FOTO)
Kosovo online

Dašić je rođen u Tirani, a poreklom je iz Crne Gore. Veliki je ljubitelj Crvene Zvezde, Novaka Đokovića i Zdravka Čolića, po kome je i dao ime svom kafiću.

Kaže da će večeras zajedno sa svojim prijateljima Albancima navijati za Srbiju protiv Švajcarske. Prognozira pobedu Srbije od 2:0, ako budu igrali Kostić, Vlahović i Mitrović.

Kosovo online

 

Njegov prijatelj Albanac Andrea Sevo kaže da se nada da će večeras Srbija biti u prilici da izvede jači tim nego što je to bio slučaj protiv Brazila. Sevo jeimao je poruku i za selektora Srbije Dragana Stojkovića-Piksija.

Kosovo online

 

-Ako tim poput Juventusa plati Vlahovića milione evra, onda on treba da igra. Očekujemo danas pobedu - kaže Sevo, koji očekuje 3:1 za Srbiju.

ŽENE SRPSKIH REPREZENTATIVACA One su najveća podrška fudbalerima (FOTO)

Kosovo online

 

Dašić ističe da nije ništa neobično da se u Albaniji navija za Srbiju ili srpske klubove.

-Kad je Zvezda postala šampion Evrope i šampion sveta slavilo se isto kao u Beogradu. Ne samo ja koji sam poreklom iz Crne Gore, nego celo mije društvo u Albaniji. U Albaniji se prati jugoslovenski sport. Predsednik FK Tirana je moj školski drug i kaže mi Mileta, nisi mi ti problem, znam da navijaš za Crvenu Zvezdu, problem mi je stručni štab Tirane koji navija za Crvenu Zvezdu, a ja ih plaćam - prenosi Dašić reči koje je u šali izrekao predsednik FK Tirana Refik Haljilji.

Dodaje da nisu uspeli da organizuju zajedničku večeru sa fudbalerima Zvezde zbog pandemije koronavirusa, ali dodaje da se nada da će takvo druženje u budućnosti da se desi. Kaže da je sport sjajna prilika i za promociju Otvorenog Balkana.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading