DA LI JE OVO MOGUĆE? Hrvati će se izvući, čeka ih blaga kazna posle svega?!
Tanjug/Ap

Protiv "šahovničara" je u utorak pokrenut disciplinski postupak zbog sramnog ponašanja publike tokom meča 2. kola grupne faze na Svetskom prvenstvu, ali...

Na meti im je bio Borjan, koji je 1995. godine sa porodicom izbegao iz Knina u "Oluji", kao i njegova supruga Snežana. Ustaše su čak javno podelile i njihove brojeve telefona i slale im uvredljive poruke.

Zagrebački advokat Saša Pavličić Bekić, koji je u Ženevi magistrirao sportsko pravo, objašnjava da kazna neće biti stroga.

PONOVO JE USPEO DA RAZBESNI CELU SRBIJU Opasno nas potkačio: Zato je Hrvatska sila, a oni možda idu kući

On tvrdi da će, pre svega, morati da se utvrdi da li je odgovornost zaista na fanovima "kockastih".

- FIFA na raspolaganju ima niz sankcija. Počev od toga da do kraja Mundijala značajno redukuje broj ulaznica namenjenih hrvatskim navijačima, do teške novčane kazne za Savez. Takođe, moguće je da Hrvatska u budućim kvalifikacijama za velika takmičenja bude kažnjena igranjem pred praznim tribinama - rekao je Pavličić Bekić za "Indeks".

PROVIRILE GAĆICE Izazovna Hrvatica obukla prekratnu suknju, okrenula se, a od prizora će mnogi tražiti sećer i vodu (FOTO)

Tokom utakmice Borjan su huligani sramno vređali: "Borjane ustašo", "Borjane Turčine...", a nisu pošteđene uvrede i na račun njegove supruge. Golman Crvene zvezde na to im je odgovorio tradicionalnim srpskim pozdravom – sa podignuta tri prsta. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading