"NEMAMO SREĆE" Piksi otkrio nove pehove Srbije, objasnio zašto je zamenio Pavlovića
Tanjug/Ap

Sam selektor nije mogao da veruje šta se dogodilo.

- Osećamo frustraciju, jer imati 3:1 i dopustili smo im da dođu do 3:3... To je frustrirajuće. Mislim da smo reagovali odlično posle njihovog ogla, ekipa se potpuno podigla, uspeli smo da napravimo nekoliko fenomenalnih šansi, pa dali tri gola, a onda visok izlazak naše odbrane je apsolutno zabranjen na ovom nivou. To je amaterski, ne bi smelo da se dešava i koštalo nas je pobede. U svakom slučaju - idemo dalje. Mada ovo što sam video, ta statisika, posed lopte, dominantnost, to ništa u ovom momentu ne znači.

MITAR ISKRENO DO KOSKE Prve reči našeg napadača: Mogao sam i ja bolje

Nastavio je u istom ritmu.

- Frustriran sam zbog rezultat. Igrači su reagovalii odlično, bilo je prelepih akcija. Pogotovo je treći gol majstorstvo, poezija, ali na ovom nivou ne mogu da se prave kardinalne greške. Identične su bile i to je neverovatno. Šteta, jer smo imali fenomenalan deo igre, kontrolu utakmice i neshvatljive greške.

Otkrio je nove probleme Stojković.

- Dva igrača centralna beka su tražila izmene, Pavlović i Veljković. Bile su to prinudne izmene i morali smo da reagujemo kamo smo reagovali. Zato je Strahinja izašao - zaključio je Stojković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Boban

28.11.2022 13:53

Koje nemamo sreće, ovo je Stojovićevo ne znanje, ako je bio junak u kvalifikacije, sada je tragičar. Krstajić je bolje vodio reprezentaciju. Ajde čovek ne vidi da Aleksandar Mitrović ne može da igra 90 minuta, umesto da je u 60 minutu uveo Vlahovića, da sa bržim napadom dođemo do četvrtog gola, a sa Stefanom Mitrovićem je dotukao reprezentaciju. Džaba ti ovi Japanci, Đorović i Živković, kada niste analizirali Kamerunske igrače. Razočaran sam, vreme je da se posle Mundijala dovede trener, to što se hvalio nama to ništa ne znači, videlo se protiv Danske koja nas je pobedila s velikom razlikom, da taktika odbrane je nula, primamo golove na svakoj utakmici. Šta da tražimo protiv Švajcaraca, da nam mrežu ne napune. Izbaca iz igre Sergeja Milinković-Savića, a on jedan od najboljih na utakmici, umesto da je izveo Tadića iz igre, a Sergej prišao iza napadača on ga izvodi iz igre. Sada se vidi da je Urošević trebao da ide na svetsko prvenstvo, jer fali desni bek, nema ko da zameni Pavlovića. Ali ovde se ne vodi igrač FK Partizan, jer igra u FK Partizan, a zna se da je najbolji desni bek u Super ligi. Dok smo obojeni od naše reprezentacije neće biti ništa. Gudelja je džabe poveo, spor igrač, u mesto da je poveo visokog bržeg igrača Jevtovića, koji bi bio dobar skakač i u odbrani i u napadu.

Sreća

28.11.2022 13:56

Je kao vreća, bušna. Piksi vapi za srećom. A sreća prati uporne i hrabre. Da li su srpski fudbaleri to? Ako čekaš sreću onda si veliki kockar i blefer, selektor. Glupiraš se sa postavljanjem igre i taktike koju ti lako uruše i Brazilci i Kamerunci. Imate li rezervisane karte za povratak kući ?

vio

28.11.2022 16:42

Nerazumem,nmamo srece?Bolje reci,selektor nema mozga!