TRI MOGUĆA SCENARIJA ZA "ORLOVE" Zapleta je mnogo, ali jedna stvar za koju živi cela Srbija seče sve
Tanjug/Darko Vojinović

PORAZ OD KAMERUNA

Ako se desi da naši reprezentativci izgube od Kameruna, onda moraju sa posebnom pažnjom da gledaju meč od 17.00.

Ukoliko bi Švajcarska pobedila Brazil. "sajdžije" bi bile na prvom mestu sa šest poena, apsolutno nedostižne. U poslednjem kolu bi i u slučaju da pobedimo Švajcarsku imali tri boda, dok bi na meču između Brazila i Kameruna svaki rezultat značio našu eliminaciju.

I Brazil i Kamerun bi u slučaju pobede otišli na šest poena, dok bi nerešen rezultat značio po četiri boda za obe selekcije.

TRI MOGUĆA SCENARIJA ZA

Tanjug/Ap

 

 

Kada bi Švajcarska i Brazil odigrali nerešeno, to bi takođe značilo da smo završili našu katarsku avanturu. Ove dve selekcije bi imale po četiri boda, a mi bi još uvek bili bez jednog jedinog poena

Pobeda Brazila bi nam ostavila veru da u poslednjem kolu možemo da napravimo čudo, uz to da rasterećeni Brazil pobedi Kamerun i sa maksimalnih devet poena završi takmičenje u grupnoj fazi.

PIKSI ZAVRŠIO KONFERENCIJU, PA SE ONDA VRATIO Selektor ispao velika faca, o ovom njegovom potezu se priča

REMI PROTIV KAMERUNA

Ukoliko se meč između Srbije i Kameruna završi bez pobednika, takođe ćemo zavisiti od utakmice Brazila i Švajcarske. Šta god da se desi u toj utakmici, bićemo u igri do poslednjeg kola, ali će pobeda protiv Švajcarske biti pod moranjem.

Ako Brazil savlada Švajcarsku, imaćemo dva boda manje od ove evropske reprezentacije i pobeda bi značila prolaz u svakom slučaju osim u onom da Kamerun iznenadi Brazil i osvoji tri boda. Čak bismo i tada imali teoretske šanse, ali bismo morali da deklasiramo Švajcarsku sa tri-četiri gola razlike u najboljem slučaju.

PA, ONI SU BOLESNI Hrvati objavili Borjanov broj telefona, dobio 2.056 poruke

POBEDA PROTIV KAMERUNA

Ukoliko pobedimo Kamerun, a Švajcarska izgubi od Brazila, pobeda u poslednjem kolu bi nas vodila dalje, dok bi nerešen rezultat na tom meču u pomoć morao da pozove gol-razliku. Zato je bitno da mi pobedimo što ubedljivije, a da Švajcarska izgubi što ubedljivije.

Međutim, ako Švajcarska odoli Brazilu i odigra nerešeno sa "kariokama", samo pobeda dolazi u obzir i garantuje nam prolaz u osminu finala.

Veliki problem nastaje ako mi ispoštujemo, ali se Brazil izblamira i izgubi sutra. Tada bi i u slučaju da pobedimo Švajcarsku, to morali da uradimo sa velikom razlikom.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading